Hoera, ik heb hyperventilatie

Hoera ik heb hyperventilatieAls je op deze site bent is de kans groot dat je hier bent gekomen omdat je last hebt van hyperventilatie of iemand kent die last van hyperventilatie heeft. Dan zul je misschien wel vinden dat de titel ‘Hoera, ik heb hyperventilatie’ de spot drijft met dat wat het leven van een hyperventilatie-patiënt beheerst, dag in, dag uit.

De ellende, de angst voor een aanval, de angst dat het leven nooit meer wordt als vroeger. Dat kan toch niet vallen onder de noemer ‘Hoera’?

In het boek ‘Hoera, ik heb hyperventilatie’ vertelt Alexander Odijk dat deze zin voor hem waarheid is. Dankzij deze zin kwam hij van hyperventilatie af. Hij legt uit hoe ook jij (als je last hebt van hyperventilatie) straks vol overtuiging ‘Hoera, ik heb hyperventilatie’ kunt roepen. De kans is groot dat dit dan direct verandert in ‘Hoera, ik HAD hyperventilatie’. De oorzaken van hyperventilatie verdwijnen namelijk precies op dat moment als sneeuw voor de zon.

 

 

Deze website gebruikt cookies, webbakens en vergelijkbare technologieën voor het verzamelen en ontvangen van gegevens van deze website en deze gegevens kunnen elders op het internet gebruikt worden voor het aanbieden van services op maat en gerichte advertenties.